2010. szeptember 8., szerda

A dzsukhell csapat kezd a nyári bomlottsága után újraszerveződni. Továbbra is szeretnénk vinni a lemezkiadás / koncertszervezés / disztró működtetés hármas fogatát és mindhárom téren vannak/lesznek újdonságok a közeljövőre nézve.

Hamarosan 3 új bakelit formátumban megjelenő kiadvány nyeri el végleges formáját, időrendben elsőként osztrák és holland barátaink közös 7"-es lemeze lesz elérhető. A Boredom és Sand Creek Massacre nevű bandák európa legaktívabb crust-punk bandái közé tartoznak, mindketten több hosszabb turnét tudhatnak hátuk mögött.
Szintén kislemezen jelenik majd meg a FallenIntoAshes zenekar utolsó dala, aminek végső munkálatai a napokban fejeződtek be. A lemezre a "contact" menüpont alatt találhato címre küldött levéllel lehet előrendelést leadni . Erre Szeptember végéig van lehetőség. Csak annyi lemez kerül legyártásra, amennyi előrendelés érkezik. Utánnyomás nem lesz.
Harmadikként pedig az első 12"-es dzsukhell lemez kerül ki kezeink közül, ez pedig a Rivers Run Dry és a Boredom zenekarok közös lemeze lesz. Amint a borító elkészül, ez a kiadvány is célegyenesbe ér és reméljük mihamarabb megjelenik fizikai formában.

Koncertek terén egyelőre elég crusty az állás az őszre nézve. Elsőként szeptember 17-én, a német Alpinist pesti bulijába próbálunk segítséget nyújtani, ahol még további két német banda lép majd fel és a pesti Dance or Die. 27-én már önálló szervezésben a lengyel Panacea kerül pesti színpadra a fényes adolf utcai próbatermek egyikében, majd október 2-án az amerikai Holy Mountain játszik a Szabad az Á-ban az olasz Pianoearthquake, az osztrák Boredom és 2-3 budapesti puki punk zenekar társaságában. Jelenleg lekötött utolsó koncertünk dátuma pedig november 15-e, amikor a kanadai Burning Love érkezik, akiknek első számú "selling pointja" -aminek emlegetésével a szervezők szívesen élnek-, hogy a mikrofonnál a Cursed-ből már ismert Chris Colohan áll.

A disztrónkat tekintve is próbálunk előre lépni. Hamarosan bővítjük az olvasható kiadványaink kínálatát és több barátunk segítségével próbálunk egyre több magyar nyelvű irodalmat is közzé tenni és terjeszteni. A disztró teljes kínálatát igyekszünk majd folyamatosan vezetni itt a blog oldalunkon.